Apr
19
to Apr 20

Introduksjonskurs til solceller

Det norske solenergimarkedet er i vekst, og for å bidra til å øke kompetansen arrangerer Norsk solenergiforening kurs i solstrøm. Målet til kurset er å gi deltakerne kunnskap som vil være nyttig ved planlegging, bygging og drift av solcelleanlegg.

View Event →
Apr
16
to Apr 19

Studietur til München og omegn: Solenergi for private, offentlige og næringsbygg

Fra 16.-19. april arrangerer Norsk-Tysk Handelskammer i samarbeid med det tyske nærings- og energidepartementet en studiereise om solenergi til Tyskland. Temaer for reisen er solenergi for private, offentlige og næringsbygg samt innovative produkter og systemløsninger med fokus på bruk av solenergi.

View Event →
Dec
13
to Dec 14

Kurs i simulering av solstrøm

Det norske solenergimarkedet er i vekst, og for å bidra til å øke kompetansen arrangerer Norsk solenergiforening kurs i simulering av solstrøm på tampen av året. Målet til kurset er å gi deltakerne kunnskap om simulering av solcelleanlegg. Dette er nyttig kunnskap ved blant annet planlegging av solcelleanlegg og i anbudsprosesser.

View Event →
Dec
7
6:30 PM18:30

Fagsamling: Solenergi i landbruket

Bli med på en spennende fagsamling 7. desember på Hellerud gård mellom Lillestrøm og Oslo. Arrangementet tar for seg bruk av solenergi i det norske landbruket, og er aktuelt for gårdbrukere som ønsker å vite mer om solenergi, samt andre aktører med en interesse for temaet. Det vil også bli gitt tips om kombinasjonen solenergi – bioenergi.

View Event →
Nov
9
3:00 PM15:00

Webinar: ICOs and tokens in the energy field

Blockchain is finding its way to mainstream adoption. Being on top of the hype cycle at the current moment, its applications are scrutinized in various industries, of which the energy sector is no exception. Many of these explored applications include the tokenization of energy or related certificates and their corresponding initial coin offerings (ICOs) or token sales.

View Event →
Oct
29
to Nov 2

Solar World Congress and International Conference on Solar Heating and Cooling for Buildings and Industry

Mark your calendars for the International Solar Energy Society, ISES, Solar World Congress 2017, to be held at the Jumeirah Hotel at Etihad Towers in Abu Dhabi, United Arab Emirates (UAE) from 29 October to 02 November 2017. We are pleased to announce that for the first time, the ISES Solar World Congress will be held together with the IEA Solar Heating and Cooling Programme’s SHC2017 conference. One registration for two major solar energy conferences!

View Event →