Back to All Events

Kurs: Solvarme i kombinasjon med andre varmekilder

Solfangere produserer varme, og kan kombineres med ulike teknologier. Dette gir mulighet for et miljøvennlig helårs-system for produksjon av varme til bruk i både boliger og næringsbygg. For å utløse potensialet til kombinasjonsløsningene er det viktig å ha kunnskap om systemene.

I mange tilfeller undervurderes potensialet til solvarme, til tross for at teknologien kan kombineres med andre varmekilder på en fordelaktig måte. Til og med på våre nordlige breddegrader kan solvarme dekke en overraskende stor andel av energien som trengs til varmtvann og romvarme. I denne sammenhengen kan det påpekes at i en ‘vanlig familiebolig’ går rundt 80 % av energien til nettopp varmtvann og romvarme.

Dette kurset er for alle som ønsker å lære mer om hvordan solfangere kan benyttes til å produsere varme i kombinasjon med andre varmekilder. Kurset vil gi deltakerne generell kunnskap som vil være nyttig ved planlegging, bygging og drift av slike anlegg.

Kurssted: Oslo (sentralt) - mer informasjon følger

Kursdato: Torsdag 23. mai 2019 kl. 9 - 16

MER INFORMASJON OG PÅMELDING.

Earlier Event: May 15
Intersolar Europe 2019