Kveldskurs i solstrøm i Kristiansand

Med solceller på taket produserer du strøm til eget forbruk – og du kan selge den energien du ikke bruker. Noen av Sørlandets fremste eksperter på feltet bidrar når Grønt Senter og Norsk solenergiforening Sørlandet gjentar tidligere suksess med kort kurs i solstrøm den 8. november. I tillegg til presentasjoner er det også satt av tid til kaffepause med spørsmålsrunde og samtale.

Innhold: Innføring i solenergi og solcelleteknologi. Praktiske tips og fremgangsmåte for installasjon av nettilknyttet solcelleanlegg på eget tak. Beregning av egenproduksjon av strøm og økonomi / tilbakebetalingstid.

Målgruppe: Alle som har en generell interesse for anvendelse av solstrøm i Norge og på Sørlandet. Aktuelt både for installasjon på boliger, mindre virksomheter og landbrukseiendommer / næringsdrivende.

Sted: Grønt senter, Odderøyveien 5, Kristiansand.
Tid: Onsdag 8. november kl. 18.00.

Kurspris kr 500.-   Pris med FVN fordel kr 300.-

Påmeldingsfrist: 07.11.2017.

Hvis du ikke har Fædrelandsvennens fordelskort eller hvis du ønsker faktura, vennligst ta direkte kontakt med Grønt senter for påmelding. Send e-post til: arneotto@klimaalliansen.no