Kurs i simulering av solstrøm

Det norske solenergimarkedet er i vekst, og for å bidra til å øke kompetansen arrangerer Norsk solenergiforening kurs i simulering av solstrøm. Målet til kurset er å gi deltakerne kunnskap om simulering av solcelleanlegg. Dette er nyttig kunnskap ved blant annet planlegging av solcelleanlegg og i anbudsprosesser.

Kurssted: Multiconsult på Skøyen (Nedre Skøyen vei 2).
Kursdag 1: Tirsdag 8. mai 2018 kl. 9-16.
Kursdag 2: Onsdag 9. mai 2018 kl. 12-15.

Kurset benytter simuleringsprogrammet PVsyst. Dette er et av de ledende modelleringsprogrammene for solcelleanlegg. Kurset har en praktisk tilnærming, hvor deltakerne arbeider med PVsyst i løpet av kurset. Deltakerne må ta med egen laptop, samt laste ned PVsyst i forkant (gratis i 30 dager).

Kurset holdes av Stanislas Merlet fra Multiconsult. Stanislas er en av Norges dyktigste rådgivere innen solenergi, og vant i fjor prisen Årets Unge Rådgiver 2017 på bakgrunn av sin kompetanse innenfor dette fagområdet. 

Deltakerne bør ha noe grunnleggende kunnskap om solenergi. Dette kan man for eksempel få ved å ta Solenergiforeningens introduksjonskurs til solenergi.

Målgruppen for kurset er systemleverandører, forelesere, rådgivere, arkitekter, byggherrer, ingeniører, energiselskaper og teknisk etat i kommuner. 

Pris:

5 200 NOK for medlemmer i Norsk solenergiforening.
6 700 NOK for ikke-medlemmer. 

Prisen inkluderer lunsj første kursdag (men ikke andre kursdag).

Klikk her for informasjon om medlemskap. Er din bedrift medlem? Sjekk denne oversikten