Kurs i simulering av solstrøm

Det norske solenergimarkedet er i vekst, og for å bidra til å øke kompetansen arrangerer Norsk solenergiforening kurs i simulering av solstrøm. Målet til kurset er å gi deltakerne kunnskap om simulering av solcelleanlegg. Dette er nyttig kunnskap ved blant annet planlegging av solcelleanlegg og i anbudsprosesser.

PS: DETTE KURSET HAR BLITT UTSATT TIL SEPTEMBER 2018. DATOER FØLGER.

Kurset benytter simuleringsprogrammet PVsyst. Dette er et av de ledende modelleringsprogrammene for solcelleanlegg. Kurset har en praktisk tilnærming, hvor deltakerne arbeider med PVsyst i løpet av kurset. Deltakerne må ta med egen laptop, samt laste ned PVsyst i forkant (gratis i 30 dager).

Kurset holdes av Stanislas Merlet fra Multiconsult. Stanislas er en av Norges dyktigste rådgivere innen solenergi, og vant i fjor prisen Årets Unge Rådgiver 2017 på bakgrunn av sin kompetanse innenfor dette fagområdet. 

Deltakerne bør ha noe grunnleggende kunnskap om solenergi. Dette kan man for eksempel få ved å ta Solenergiforeningens introduksjonskurs til solenergi.

Målgruppen for kurset er systemleverandører, forelesere, rådgivere, arkitekter, byggherrer, ingeniører, energiselskaper og teknisk etat i kommuner. 

Pris:

5 200 NOK for medlemmer i Norsk solenergiforening.
6 700 NOK for ikke-medlemmer. 

Prisen inkluderer lunsj første kursdag (men ikke andre kursdag).

Klikk her for informasjon om medlemskap. Er din bedrift medlem? Sjekk denne oversikten