Solceller – praktisk kurs i installasjon og montering

Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) arrangerer i samarbeid med Kuben videregående skole kurs installasjon og montering av solceller. På Kuben har man et eget solcelleanlegg til utdanningsformål, hvor deltakerne kan se effekten av ulike typer solceller. I tillegg til teoriundervisning inneholder kurset også en del hvor deltakerne deltar i en praktisk øvelse med montering av solcellepaneler.

Tid: Tirsdag 23. januar 2018, kl 9:00 – 15:00.
Sted: Kuben yrkesarena, Kabelgata 10-12, Økern i Oslo.

Målgruppe: Kurset retter seg mot faglærte elektrikere, elektroinstallatører, samt faglige ledere, prosjektledere og selgere i blant annet installatørbedrifter, men er også åpent for andre interesserte. Kurset skal gi grunnleggende kunnskap og kompetanse for salg og montering av solcelleanlegg.

Arrangør(er): Kurset er initiert av Norsk solenergiforening, basert på behovet for flere håndverkere med kunnskap om solenergi. Det arrangeres av Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) i samarbeid med Kuben videregående skole.

Mer informasjon og påmelding.