Verden rundt for solenergi!

Møt Christina. Hun er 28 år og jobber som energirådgiver. Den 1. februar 2019 følger hun drømmen og reiser verden rundt et helt år for å lære mer om solenergi!

Christina Skaatan.jpg

Tips om interessante prosjekter eller kontaktpersoner? Send til: christinaskaatan@gmail.com

Ambisjonen er å besøke så mange som mulig av verdens solenergiprosjekter. Samtidig skal hun ta kurs via Solar Energy International (SEI) for å få faglig påfyll underveis. Christina ønsker å bruke dette året til å få et helt unikt perspektiv på fagfeltet, og til å øke engasjementet på en måte som vil være til nytte for solenergibransjen i Norge.

For å få mest mulig ut av dette året, ønsker hun litt hjelp. Christina reiser alene, og finansierer alt selv, men skulle gjerne hatt kontakt med folk som kan tipse om kontakter på solenergiprosjekter rundt om i verden. Så dersom du kjenner noen, evt. kjenner noen som kjenner noen…. – ta kontakt!

E-post: christinaskaatan@gmail.com

Hvis du ønsker å følge med på Christinas solenergireise, kan du gjøre det på bloggen hennes.