Skandinavisk mingleaften på Intersolar

Vi møtes som vanlig til 'grensesprengende' sosialt samvær under Intersolar! I år går Norsk solenergiforening, Glava Energy Center og Solenergiklyngen sammen om å arrangere en skandinavisk mingleaften på en av Münchens takterrasser. 

Så - hjertelig velkommen til alle som synes at solenergi er moro, og ta gjerne med deg forretningskontakter. Dette er et uformelt arrangement med fokus på gode samtaler med gamle og nye bekjentskaper. En kort statusrapport (verbal) om det globale solenergimarkedet vil bli gitt på begynnelsen av kvelden. 

Tid: 20.juni kl. 18.00 - 21.00.
Sted: Cloud One Bar, Schwabing Anni-Albers-Strasse 10, 80807 München / Schwabing.
Pris: NOK 200 (ca. 20 euro). Prisen inkluderer 2 drinker og fingermat.

NB! Det er et begrenset antall plasser, så vennligst meld deg på så raskt som mulig.

Vi ser frem til å se deg!

Hvordan kommer jeg meg til Cloud One Bar?

Kart Munchen Cloud One Bar.png