Solenergikonferansen Bergen 2019

Solenergibransjen er i hurtig vekst. Vestlandet har gode forutsetninger både for å produsere kortreist fornybar solenergi og levere kompetanse til videreutvikling av bransjen. Bergen Kommune har mål om 65 MW installert solenergi innen 2030. Mulighetene for næringslivet er store for å være med på å løse verdens utfordringer ved å lage fremtidens løsninger for energi.

Eventet er for deg som har privat eller offentlige bygg, ønsker å gå inn i solbransjen, eller har klimaregnskap på dagsorden i din virksomhet. Eller rett og slett å ønsker å oppdatere deg på solenergi og muligheter.... Ikke gå glipp av årets solevent i Bergen!

Tid: 9. mai 09.00- 13.00.

Sted: Grand Selskapslokaler, Bergen sentrum.

Program: Se programmet for Solenergikonferansen Bergen 9. mai her.

Påmelding: Meld deg på i dag! Eventet er gratis.

Hvem står bak: Solenergikonferansen 2019 er et samarbeid mellom Norsk Solenergiforening, Solenergiklyngen, Bergen kommune og bGreen. Samarbeidsaktører: GreenSight, Greenstat og Klimapartnere Vestland.

Spørsmål? Kontakt: Norsk solenergiforening ved Henrik Ravndal bergen@solenergi.no eller Solenergiklyngen ved Trine K. Berentsen trine@solenergiklyngen.no