Back to All Events

NAL: Holmen svømmehall

Med en kombinasjon av ulike løsninger innen energisparende teknologi, er Holmen svømmehall i Asker et av Norges mest energieffektive svømmeanlegg.
  
På Brød & Miljø (arrangør: NAL) 12. oktober vil du få et innblikk i den nye Holmen svømmehall i Asker kommune. Bygget er tegnet av det islandske arkitektkontoret ARKíS arkitektar og er en av de aller første passivhussvømmehallene i Norge. Energitiltakene omfatter til sammen 650 m2 med solceller på tak og sydvegg, cirka 1000 m2 med solfangere under parkeringsplassen, 15 geobrønner, gjenvinning av varme fra gråvann og varmegjenvinning fra ventilasjonssystemet. Holmen svømmehall er et av forbildeprosjektene i FutureBuilt.

Torsdag 12. oktober 2017 kl. 08.00 - 10.00
Sted: Arkitektenes Hus, Josefines gate 34, Oslo
Gratis, men krever påmelding.

Mer informasjon og påmelding.

Earlier Event: October 3
Solenergikveld med omvisning i Tromsø
Later Event: October 17
Fjernvarmedagene