Back to All Events

Markedskonferanse i Østfold

Østfold er et av de beste solfylkene i landet, og både fylkeskommunen og flere av kommunene har gjort vedtak om å satse på solenergiproduksjon på egne bygg. Landbrukssektoren i fylket er også fremoverrettet, og ønsker å se nærmere på mulighetene for lokal produksjon av energi, blant annet fra sol. Derfor inviterer Klima Østfold i samarbeid med Agrikjøp, Solenergiforeningen og Solklyngen til konferanse om hvordan vi kan gjennomføre best mulig innkjøpsprosesser.

Tid: 19. oktober kl. 08.30 - 14.00
Sted: Inspiria Science Center, Sarpsborg

"Solenergi i solfylket Østfold" skal bidra til økt bestillerkompetanse på solenergi og energisystemer for offentlige oppdragsgivere/innkjøpere. Vi ønsker samtidig at leverandørene skal få bedre innsikt i offentlige innkjøpsprosesser.

Mer informasjon og påmelding finner du her.
 

Earlier Event: October 17
Fjernvarmedagene
Later Event: October 23
Kveldskurs i solstrøm på Sørlandet