Back to All Events

Leverandørkonferanse: Smart energibruk og lagring av solenergi

Når: Tirsdag 6. mars, kl. 08:30 til 11:00. 
Hvor: Grensesvingen 7 på Helsfyr i Oslo (Undervisningsbygg).

En rekke offentlige virksomheter har energiproduserende bygg med solceller på bygningskroppen. Ved etablering av store solcelleanlegg på tak og/eller fasader, så vil det bli produsert mye energi som bygget selv ikke har behov for. Her er det stort potensial for innovasjon og nye løsninger innen smart energibruk og lagring.

For å realisere dette må det legges et utviklingsløp. Nasjonalt program for leverandørutvikling har samlet en rekke offentlige virksomheter og byggherrer (kommuner, fylkeskommuner og statlige virksomheter), og inviterer nå leverandører til leverandørkonferanse om smart energibruk og lagring av solenergi.

Mer informasjon og påmelding.