Back to All Events

Studietur til München og omegn: Solenergi for private, offentlige og næringsbygg


Fra 16.-19. april arrangerer Norsk-Tysk Handelskammer i samarbeid med det tyske nærings- og energidepartementet en studiereise om solenergi til Tyskland. Temaer for reisen er solenergi for private, offentlige og næringsbygg samt innovative produkter og systemløsninger med fokus på bruk av solenergi.
 
Reisen går til München og omegn, hvor mange teknologileverandører innenfor for solenergianlegg og relaterte systemløsninger er lokalisert. I tillegg finnes det mange spennende solenergi-prosjekter i området. Delstaten Bayern har stor betydning for den fornybare strømproduksjonen i Tyskland   – hvert tredje solenergianlegg er faktisk lokalisert her.
 
Reisen varer i 3,5 dager (inkludert reisetid) hvorav 3 dager er med program. Programmet er støttet av det tyske næringsdepartementet og deltakerne betaler kun for egne reisekostnader til og fra München samt overnatting. 
 
Reisen retter seg mot interesse- og bransjeorganisasjoner, offentlige etater og myndigheter, kommuner og fylkeskommuner samt innovative bedrifter innenfor energi- og varmeforsyning. 
 
Påmeldingsfrist: 5. mars. Antall plasser er begrenset. 
 
Et detaljert program med mer praktisk informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

Earlier Event: April 10
Mini-seminar om solenergi
Later Event: April 19
Introduksjonskurs til solceller