Back to All Events

Solenergi i mørketiden - kurs i Tromsø


Er du nysgjerrig på hvordan solenergi fungerer og hva mulighetene er for Nord-Norge? Ønsker du kanskje å installere solceller eller solfangere på huset ditt? Da er dette kurset for deg!

Norsk Solenergiforening Nord-Norge og Tekna Tromsø arrangerer kurs i solenergi 1. - 2. desember (starter på ettermiddagen på fredagen). Målsetning med kurset er å gi grunnleggende kunnskap om solenergisystemer og hva en bør vite før en bestiller eller installerer et solenergisystem. Du vil blant annet lære om virkemåten til solceller og solfangere, solenergiressursen i Norge, komponenter og systemdesign. På kurset vil vi også gå igjennom rammebetingelser, støtteordninger og regelverk for bruk av solenergi i Norge. Etter kurset vil deltakerne kunne gjøre enkle beregninger og være i stand til å vurdere tilbud fra leverandører. 

Kurset er åpent for alle interesserte og det er ikke krav til noen forkunnskaper. 

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Earlier Event: November 11
Solenergimessen 2017 - Bergen
Later Event: December 7
Fagsamling: Solenergi i landbruket