Back to All Events

Solceller – praktisk kurs i installasjon og montering

Solenergi representerer det største potensialet for ren og fornybar energi. Det skjer en teknologisk og samfunnsmessig utvikling som er i ferd med å skape et marked for solcelleanlegg i Norge. Det er et behov for grunnleggende kompetanse om solcelleanlegg hos installatørbedrifter og andre håndverkere.

På Kuben har man et eget solcelleanlegg til utdanningsformål, hvor deltakerne kan se effekten av ulike typer solceller. I tillegg til teoriundervisning inneholder kurset også en del hvor deltakerne deltar i en praktisk øvelse med montering av solcellepaneler.

Målgruppe: Kurset retter seg mot faglærte elektrikere, elektroinstallatører, samt faglige ledere, prosjektledere og selgere i blant annet installatørbedrifter, men er også åpent for andre interesserte. Kurset skal gi grunnleggende kunnskap og kompetanse for salg og montering av solcelleanlegg.

Arrangør(er): Kurset er initiert av Norsk solenergiforening, basert på behovet for flere håndverkere med kunnskap om solenergi. Det arrangeres av Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) i samarbeid med Kuben videregående skole.

Mer informasjon og påmelding.

Earlier Event: January 17
Nasjonal brann- og el-konferanse
Later Event: January 30
Enovakonferansen 2018