Back to All Events

Workshop Tromsø: Solenergiprosjekter med fokus på brukererfaringer

Går du med tanker om å installere solceller eller solfangere på huset eller hytta, og lurer på hvordan gå til verks? Eller vil du vite mer om mulighetene? Nå arrangerer vi en workshop med spesielt fokus på brukererfaringer med solceller og solfangere. Det blir mulighet for høre om gjennomførte prosjekter fra inviterte gjester og å diskutere utfordringer og idéer med egne prosjekter.

Arrangører: Norsk Solenergiforening Nord-Norge og Framtiden i våre hender Nord
Når: 3. september klokken 19:00 til 21:00
Hvor: Storgata 88, 3. etasje, Tromsø

Foreløpig program:
19-20: Erfaringer fra solenergiprosjekter
20-21: Diskusjon og erfaringsutvekslinger

Vi har invitert Espen Seierstad som har bygget kretsløpshuset i Lofoten for å fortelle om sin solcelleinstallasjon og hvordan leve avkoblet fra nettet. Les mer om huset her.

Flere gjester vil bli annonsert etter hvert.

Har du erfaring med installasjon av solceller eller solfangere og ønsker å dele dine erfaringer med andre? Da vil vi gjerne ha deg med på workshopen! Send en e-post til nordnorge@solenergi.no og fortell litt om prosjektet ditt.