Back to All Events

Kurs: Solvarme i kombinasjon med andre varmekilder

Solfangere produserer varme, og kan kombineres med ulike teknologier. Dette gir mulighet for et miljøvennlig helårs-system for produksjon av varme til bruk i både boliger og næringsbygg. For å utløse potensialet til kombinasjonsløsningene er det viktig å ha kunnskap om systemene.

Dette kurset er for alle som ønsker å lære mer om hvordan solfangere kan benyttes til å produsere varme i kombinasjon med andre varmekilder. Kurset vil gi deltakerne generell kunnskap som vil være nyttig ved planlegging, bygging og drift av slike anlegg.

Kurssted: Trondheim (mer informasjon følger).

Kursdato: Tirsdag 5. februar 2019 kl. 9 - 16.

Mer informasjon og påmelding.

Earlier Event: January 16
Nasjonal brann- og elkonferanse
Later Event: March 12
Årsmøte lokallag Nord-Norge