Back to All Events

Informasjonsmøte om solstrøm og solvarme for boliger og mindre næringsbygg

Klimagruppen i Rotary Distrikt 2260 arrangerer i samarbeid med Norsk Solenergiforening og Solenergiklyngen informasjonsmøte om solstrøm og solvarme for boliger og mindre næringsbygg. Møtet finner sted i Lørenskog Rådhus 8. mai kl. 17.30 – 20.45.

Informasjonsmøtet vil belyse muligheter, potensiale og avveininger som boligeiere, borettslag, gårdbrukere og næringsdrivende er opptatt av når de skal vurdere bruk av solenergi til å forsyne boliger og mindre næringsbygg med strøm eller varme. Målet med møtet er å gi deltagerne mer kunnskap om effektiv bruk av solenergi fra erfarne eksperter og brukere.

Informasjonsmøtet holdes i Kommunestyresalen i Lørenskog Rådhus, Hasselveien 6, Lørenskog. Salen med utstillinger åpnes kl. 17.00. Møtet starter kl. 17.30.

Parkering er mulig ved Rådhuset (Reserve: Metro-senteret ca. 200 meter fra Rådhuset).

Møtet er åpent for alle interesserte på Romerike. Det er ingen påmelding.

Se programmet for kvelden her.

Earlier Event: April 11
Årsmøte Norsk solenergiforening