Back to All Events

Solenergidagene 2019


Torsdag 19. september går Solenergidagen 2019 av stabelen, hvor vi setter fokus på temaene plusshus, trender i boligmarkedet, og energilagring. I tillegg avslører vi hvem som har blitt kåret til Årets solstråle.

I år, som i fjor, vil Solenergidagen følges av en workshop dagen etter, hvor vi går i dybden på temaene BIPV og solenergi i et byggsystemperspektiv. Du kan velge å være med på bare en av dagene, eller begge. Det er separat påmelding for workshopen - denne finner du her.

TID OG STED:

Tid: 19. september, kl. 09.00 - 15.00 (workshopen avholdes 20. september samme sted)

Sted: Ingeniørenes hus, Kronprinsens gate 17, Oslo

NB: Earlybird-frist 5. september - husk å melde deg på før dette for den beste prisen!

MER INFORMASJON OG PÅMELDING FINNER DU HER.

Later Event: September 19
Solenergi i nord?