Back to All Events

Kveldskurs på Grønt senter i Kristiansand

Velkommen til kveldskurs i solstrøm onsdag 19. juni. Med solceller på taket produserer du strøm til eget forbruk. Lær mer om fordelene med framtidas energiform, støtteordninger og salg av kraft du ikke bruker.

Innhold: Innføring i solenergi og solcelleteknologi. Praktiske tips og fremgangsmåte for installasjon av nettilknyttet solcelleanlegg på eget tak. Beregning av egenproduksjon av strøm og økonomi/tilbakebetalingstid.

Målgruppe: Alle som har en generell interesse for anvendelse av solstrøm i Norge og på Sørlandet. Aktuelt både for installasjon på boliger, mindre virksomheter og landbrukseiendommer / næringsdrivende.

Tid: 19.06.2019 kl. 18:00

Sted: Grønt senter, Odderøyveien 5, Kristiansand

Kurspris: kr 500.- Pris med FVN fordel kr 300.-

Arrangør: Grønt senter og Solenergiforeningen

MER INFORMASJON OG PÅMELDING HER.

Later Event: September 19
Solenergidagene 2019